21 januari 2009

Trött och sötsugen

Sitter här med en sprattlig bebis i knät som inget hellre vill än att trycka på alla roliga tangenter...måste lägga honom under babygymet för jag kan verklgen inte skriva med honom i famnen nu. Så nu ligger han och ålar sig där under istället:) Idag så har vi varit ute på promenad och då träffade vi på Pontus mormor, rikigt trevligt att prata lite med henne:) Sen när vi kom hem slängde jag ihop en lunch till mig av kasslern som var kvar från igår och sen matade jag mitt lilla hjärta som var såå hungrig. Hugo lyckades också att dra ner all mat på golvet... både han och Poker blev glada, Hugo för att det lätt bang och Poker för att han fick slicka i sig Hugos puré. Jag hade ställt hans mat på bordet och när jag såg att han sträckte sig efter det så ställde jag det längre bort..bara det att jag glömde tidningen som det stog på så Hugo tog ett fast grepp om den och drog ner alltihop. Jag har inte lärt mig att han greppar och vill ta i allt ännu..Jag måste verkligen tänka på det i fortsättningen.

Sen på eftermiddagen så var vi på "familjekällan". Vi var många idag, vi brukar aldrig vara "full armé" så att säga men idag var det nog bara en som inte var där. Träffade ju även våran granne där vilket var trevligt. Lille Emilio är ju så söt med sina stora bruna ögon:) Hugo var allmänt gnällig och ville inte sova fast han borde, som vanligt. Men som tur var somnade han i vagnen på vägen hem. Hade sällskap med Noomi och Emilio hem, då vi som sagt bor grannar. Blev stående utanför och pratade ett bra tag innan vi gick hem och jädrar vad mina tår hade frusit! Så läskigt när man inte känner det när man står ute i kylan men så fort man kommer in så kommer den där äckliga stickande känslan i fötterna... Ska ta och hoppa in och ta en varm dusch snart tror jag. Pontus får ta kvällsrundan själv med pojkarna idag. Jag har faktiskt gått över 16.000 steg så det är ju godkänt. Känner att jag bara vill mysa ikväll, inte göra något mer än nödvändigt typ. Skulle sitta gott med lite naturgodis också men det är ju inte lördag...Får se om jag kan få Pontus att gå förbi en affär så kan han iaf köpa en tidning till mig. Kan jag inte äta godis så kan jag ju alltid läsa något bra:) tror nya "mama" tidningen kommit ut nu, han ska nog få köpa den. Om pengarna räcker vill säga... Jaja det blev mycket skrivet om allt och inget, men nu ska jag allt ta och hoppa in i duschen.

//Sofie

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hade en pojke på ett dagis som hette Emilio o han hade också jätte fina mörka ögon! Å så var han jätte söt :) så de namnet stod på vår lista innan Wilma föddes. Kram

Anonym sa...

hej hej sofie.. visste inte att du hade en blogg.. va kul ju =)

hoppas allt är bra med dej ju =)

Kram kram /// seema

Anonym sa...

Hej!

Hej, jag har kollat in din blogg lite då å då. Jag tänkte att vi kunde prenumerera på varandras blogg, då får vi båda en ny prenumerant å tjänar alltså båda två på det:) Ha det fint!

http://miischka.blogg.se