20 januari 2009

En bra match

Vi fick platser väääldigt nära sargern..det var nämligen slutsålt påstådds det när vi skulle köpa biljetter så då fick vi dessa platser me "delvis skymd sikt"..:)
Det är när man är på hockey som man verkligen behöver en bra kamera, för fan vad svårt att få till ett endaste bra kort i det ljuset
Så här såg det ut på platserna brevid mig, fullsatt var det ja...

Matchen igår var rikitigt bra, den hade varit ännu bättre om LHC fått in ett till mål. Den slutade 3-3 och det bästa av allt: Jörgen Jönsson åkte ut pga av allt sitt jäkla gnällande! Färjestad asså, de är som riktiga småbarn med sitt tjatt och gnällande hos domaren...:) Mycket målchanser och ett högt tempo, en rolig match att kolla på helt enkelt. Haha fick värsta hjärnsläppet igår också. Hannah skicka ett sms där hon fråga om jag applåderade när Jämtin gjore andra målet. Jag står och hör en massa folk som pratar om Andreas Phil när jag ska svara på smset och jag var fan bombsäker (i nån minut iaf) att det var Phil som gjort båda målen... asså ibland sviker hjärnan en redigt:-)

Idag ska vi på "klapp och klang" ska gå it ner vid halvtiotiden hade jag tänkt. Hugo han somnade faktiskt om en stund förut, skönt! Annars hade han väl sovit hela tiden vi varit där istället. Vår son är nämligen inte så lätt att få att somna. Ju tröttare han är dessto svårare...igår kämpade jag från kolckan 13.00 tills Pontus kom hem, då fick han ta över....Han är ju verkligen trött! Han gnor sig i ögonen och gäspar men inte ska han sova. Provar med allt, matning, blöjbyte, vagga honom etc. Det är en envis litet herre vi har fått, undra vart han fått det ifrån haha:-) Nu ska jag börja göra mig klar innan Hugo vaknar för då ska vi gå iväg.

//Sofie

3 kommentarer:

Anonym sa...

"ibland sviker hjärnan" Måste varit de som hände när du började hålla på LHC :-)

Anonym sa...

Heja Färjestad. Jörgen Jönsson är ju typ gud asså.

Hannah sa...

Men Krille, om han är gud, varför behöver han då gnälla på allt och alla?