16 januari 2009

Ännu en promenad

Det tog mig flera timmar att få Hugo att somna...När han nästan hade somnat (efter att jag ett antal gånger fått gå och stoppa in nappen i munnen på honom som han hela tiden spottade ut) så kom Sandra på besök och då blev han på såå bra humör, skrattade och log hela tiden. Tills han kom på att han nog var lite trött och började gnälla. Men sen kom Pontus hem och då blev han på bra humör ännu en gång (fast han egentligen var dödstrött av allt skrikande...) Sen till slut så somnade han min lilla kille:-) Jag och Sandra skrev ett brev till Jimmy som är i Thailand, han har varit där sen i höstas och han fyller år snart så det passade ju bra:-) Eller det var rättare sagt Hugo som skrev brevet haha det blev jättebra!

Lyckades till slut även ringa till Hannah och snacka lite skit. Bestämde att vi skulle försöka ses på torsdag så jag ska bara komma ihåg att ringa till henne då:) Gunnar kom även över en sväng förut så vi käkade ihop. Kyckling i pitabröd med sallad och keso, det var jättegott. Gick ut och gick en sväng också med hundarna (vi har varit hundvakt åt Äzca) så nu har jag kommit upp i över 20.000 steg även denna dag, såå duktig jag är! Ska bara komma ihåg att göra mina situps också så blir det ännu bättre. Nu ska jag umgås lite med Krille och Sarah som precis kom förbi, de har varit på revy i Eksjö så jag får väl höra med dem om det var något att ha:-)

//Sofie

1 kommentar:

Ida sa...

Oj vad du är duktig på att gå. Jag drar mig verkligen för att gå ut nu. Usch för att klä på barnen alla vinterkläder - jag längtar verkligen till sommaren och att slippa alla ytterkläder. Ha det så gott i helgen. Kram Ida