09 januari 2009

Seeeeeg!!

Åhh så seg jag är i kroppen!! Usch... Bara inte jag också håller på att bli förskyld som alla andra i familjen är. Idag har vi varit hemma hos mamma och pappa en sväng trevligt, trevligt:-) Hugo var på toppen humör hela tiden och när jag la honom ner så somnade han direkt, det är lyx det haha:) Glömde ju skriva hur stor han är igår, han väger nu mer 8540 gram och är 66.5 cm lång min lilla kille. Igår när vi var hos Ida så blev det ju mycket prat om inredning och liknande så nu är jag ännu mer sugen på att sätta igång med huset!! När jag var hemma hos mamma så satt jag och bläddrade igenom bland alla hennes olika inredningstidningar. Fick även låna en "insperations pärm" som Ida satt ihop med olika tidningsklipp och bilder på ideér man kan göra, rikigt roligt att titta i:-) Tror jag också ska börja riva ut ur tidningar om jag hittar något fint eller bra bilder och samla i en pärm eller något. Det är verkligen skoj att sitta och bläddra i, man hittar nya saker hela tiden.

Jag och mina pojkar kom precis in från en kvällspromenad vilket jag verkligen behövde. Hade typ bara gått 8000 steg innan idag men nu är jag uppe i 15.000 och det är ju bra:-) Men jag förbrukade min "onyttighet" idag..har ju bestämt att på lördagar får jag äta något onyttigt men idag när jag åt mat hemma så hade mamma gjort chokladpudding till efterrätt så jag tog faktiskt en liten potion av den. Även om den var liten så var det onyttigt så imorgon får jag hålla mig ifrån sötsaker och flöttmat igen. Nu ska jag krypa ner hos min kära pojkvän i sängen, han är förskyld så det är lite synd om honom nu. Och sen ska han jobba imorgon igen också så då är det lite extra synd om honom;)

//Sofie

Hittade massa udda glas hemma hos mamma som ingen använde och kom på att de kan ju användas som ljuslyktor ju:-) Lite fina stenar i botten och sen värmeljus i (ville ha finare ljus så jag var inne på fyndlagret och kikade men hittade inga...)Åhh vad jag skulle vilja ha en bra kamera, speciellt vid såna här tillfällen...

1 kommentar:

Anonym sa...

Såg ju jättefint ut med "ljusstakarna"=) Jag är ju en sån pysselnörd och ljusälskare=), gissa om ja har ljus o grejer överallt=)