20 januari 2009

Klapp och Klang, sång och dans:)

Nu är vi tillbaka igen. Jag har just ätit upp lite rester från igår, fullkornspasta med köttfärsås. Skönt när det finns något att bara värma i kylen:) "Klapp och Klang" var helt okej.. Dock så tyckte jag att medelåldern bland mammorna var väldigt hög, som vanligt. Vi var typ femton personer och det var jag, en till plus en av ledarna som såg ut att vara under 30 strecket... Det var mycket sång och dans och det gillade Hugo massa, han skrattade typ hela tiden. När ledaren tog fram en tamburin så asgarvade han så fort han slog med den. Haha min lilla prins<3

Gick en runda på stan också efteråt. Hugo har verkligen vuxit så mycket den senaste tiden, han har knappt några kläder som passar. Han satt brevid en kille på "klapp och klang" och de var precis jämnstora och man märkte inte att de skilde mycket annars heller på dem. Killens mamma undrade hur gammal Hugo var, åtta månader gissade hon på.. Jag bara nae han är fem och en halv månad gammal... Haha stor killen. De är ofta folk tror han är äldre än vad han är. Men han är ju rätt stor och väldigt stabil och med hela tiden. Vet inte om han är tidig med sånt för att bara vara 5 månader?

Jag hade värsta flytet när jag var på stan också! Jag gick först in på KappAhl för att kolla på kläder till Hugo för de hade halva reapriset, vilket ju är bra för en fattiglapp som jag:) Men det fanns inget kvar alls i rätt storlek så jag gick över till Lindex. Där hade de inte halvarea priset så jag plockade bara till mig några plagg..Men när jag stog i kön till kassan så fick jag ett sms där det stod att jag som medlem hos Lindex hade 50% rabatt på alla reaplagg:) Ibland har man tur.. Men det var så mycket folk att jag orkade inte gå tillbaka för att kolla om det fanns fler kläder till honom. Får ta det imorgon eller nåt i sånafall. Ska försöka rensa ur bland hans kläder idag (för ovanlighetens skull, det har jag ju aldrig gjort tidigare...) så jag verkligen vet vad det är han behöver mest. Nu väntar disken så snällt på mig så jag måste nog ta tag i den nu.

//Sofie

Inga kommentarer: