16 januari 2009

Fredagmorgon igen

Ny dag igen:-) Jag fick iväg alla korten igår på framkallning så jag hoppas att de kommer i början av nästa vecka. Usch i natt så har Hugo varit vaken...Han har vaknat till och från hela tiden och till slut när han fick mat så var han helnöjd, en stund...känner mig liite trött. Har varit trött hela veckan känns det som, ungefär som när jag var gravid:P

Babysimningen igår gick bra. Hugo tyckte det var helskoj att få plaska i vattnet igen så det ska bli kul att gå dit igen nästa vecka. Han ligger i sin säng nu, får se om han vill somna till en stund. Han låg under babygymmet och gnodde sig i ögonen hela tiden så han är säkert dötrött efter nattens vakna tid, undra bara om han förstår det? Ska ta och plocka undan min filmjölk som fortfarande står framme och göra mig i ordning för morgonpromenaden. Igår kom jag "bara" upp i 14.555 steg vilket jag inte är nöjd med då jag verkligen har som mål att gå 20.000.. Men det är bara att ta nya tag:-)

Hej på en stund
//SofieIgår efter babysimmet så var jag förbi en sväng hemma hos föräldrarna och där var det fullt upp. De var hundvakter åt grannens hund så det var tre svarta hundar som for överallt så Hugo hade fullt upp att kolla och "klappa" på dem.

1 kommentar:

Jennie sa...

Lucky Luccen,saknar dig!