10 januari 2010

Blev ingen titt på bil

Slänger in en bild på Hugo när han busar i gammelmormors kök:-)

Ahh killar asså. Krille och de skulle hålla på med veden hemma hos honom idag och Pontus pratade först om att han också borde åka dit och hjälpa till. Vi får ju alltid så mycket hjälp så det är klart man vill ge tillbaka ibland också. Men då hade han ju bestämt att vi skulle åka och kolla på bil innan så då kunde han inte vara med och hjälpa till...


Pontus har gått som en dimma idag. Han säger ingenting men jag såg så tydligt på honom att det tyngde honom att han inte kunde hjälpa till idag. Man får ju faktiskt lite dåligt samvete när vi alltid får hjälp av alla, då vill man ju som sagt kunna hjälpa tillbaka. (Sen tror jag att det hade lite med att han skulle få såga med motorsåg också för det finns ju inget roligare än det om du frågar Pontus:). Så när jag klev ur dusch sa jag åt honom att åka dit istället. Och vilken skillnad på pojkvän det blev:) Mungiperna upp istället för ner om jag säger så:) Men varför inte bara säga som det är istället för att gå och vara tyst? Han kunde väl sagt att han behövde åka ut dit och hjälpa till och att vi kunde kika på bilen en annan gång istället? Nej då prata kan ju vara farligt. Så typsikt Pontus bara att gå och inget säga, varför liksom?

Jaja nog om det. Han tog med sig alla pojkarna också så jag är helt ensam hemma. Känns tomt. Men skönt på ett sätt. Vet inte när jag sist var själv hemma och bara kunde greja med mitt. Men sen slog det mig vad ska jag hitta på? Städat och tvättat har jag ju gjort idag. Inget målarprojekt igång har jag heller. Baka skulle behövas men vi har inga grejer till det hemma.. Så jag hamnade här haha. Får väl kika runt lite på bloggar och så. Funderar på att bara slänga mig i soffan och njuta av sista dagen ledighet innan allt drar igång igen i morgonbitti:)


//Sofie

1 kommentar:

Noomi&Emilio sa...

Ja men visst e de fruktansvärt me o vara trött jämt o ständigt.. helt värdelöst o känna att man bara vill sova.. Jag e så tråkig o asocial nuförtiden.. usch!
Mitt järnvärde var jättebra på inskrivningen, men nu vet jag inte.. men tror inte de har sjunkit så pass.

tack så mkt, ja nu e de ju över, tack o lov.. MEN så nervös jag var innan.. Mkt mer än med Emilio..
Kan du se ngn skillnad/likhet på UL bilden från Hugo o denna?

Ja de har vi faktiskt inte provat de blöjorna.. för o tid o otid så funkar de inte ju med blöjorna.. suck.. För oss gör de inget om de e tejpblöjor då vi inte gillar UP&GO, de passar inte Emilio o oss kosntigt nog.
men ska kanske testa dessa blöjor då! Sen klaga lite på både pampers o libero.. de ska ju hålla de 12 timmarna som de lovar..

kram