25 januari 2010

Jobba hemifrån

Har precis kommit hem från skolan. Sitter och äter rester av vår hemmagjorda pizza som vi gjorde igår:) Har haft en lektion nu på förmiddagen men nu har vi eget arbete. Ska försöka göra så mycket jag bara kan nu när jag har tid. Skönt att få saker och ting gjort så man slipper ha det hängande över sig sen. En väldigt bra sak som jag kommit till insikt med när det gäller skolarbete haha. Hannah och jag var nog inte så bra på att peppa varandra att göra saker och ting i god tid när vi gick på gymnasiet. Vi fick alltid in allting men vi satt ofta kvällen innan och skrev för fullt haha. Nu mer har jag faktiskt kommit underfund med att det verkligen inte är någon vidare studieteknik.

Igår så fick vi in all ved i källaren tillslut. Eller Pontus och Gunnar fick in så mycket som det får rum med där nere:) Själv städade jag hela huset (fast det syns inte idag), tvättade och byte sängkläder överallt. Lagade mat till de arbetande pojkarna också. På kvällen kom Sandra, Sarah och Krille förbi och vi lagade pizza tillsammans. Blev jättegott! Även fast vi ingen tonfisk hade att lägga på:-)

Pontus färgade även håret på mig. Har haft ett paket med blondering stående jättelänge men jag hade hoppats på att ha råd med ett frissa besök denna månaden men det verkar inte vilja sig denna gången heller. Så för att göra något åt skatboet så fick Pontus hjälpa mig att slänga i lite färg så det blev blont igen. Faktiskt så blev det riktigt fint, inget gult alls knappt. Det brukar man ju alltid lyckas med annars när man gör sånt hemma själv. Så nu återstår det bara att klippa topparna. Försöker fjäska till mig en tid hos Maria men vi lyckas visst aldrig få till det så vi kan träffas. Och min andra hårfrissa bor ju så långt bort! Ahh sicka problem jag har!

Ska smälla i mig resten av maten och sen börja göra lite nytta här.

//Sofie

1 kommentar:

Hannah sa...

Hahaha, nej, inte direkt den bästa studietekniken. Den bästa studietekniken är ju att fråga sig "vad tycker partierna", eller hur? ;)