09 januari 2010

Jobbar på

Pontus är och jobbar. Han började tidigt i morse och har fortfarande inte kommit hem..kul. Januari är en stressig månad på deras jobb så det lär garanterat bli mer helgjobb framöver. Förstår bara inte var han är för det de hade att göra skulle vara klart och levererat klockan halv ett så senare än så skulle han ju inte bli borta sa han. Men det kanske har strulat sig för dem, vet ju aldrig.

Hugo och jag har lekt hela dagen så jag är lite trött haha. Nu jagar han Poker i brist på annat att göra. Stackars våra djur. Hugo har blivit så elak mot dem. Jagar dem hej vilt och sen drar han dem i svansen och skrattar. Tur att de är så snälla. Men att dra dem i svansen får han faktiskt inte göra för oss. Säger till honom varje gång och varje gång blir det ett hysteriskt utbrott från Hugos sida. Han blir så arg när man säger till honom att han inte får göra det han håller på med. Typ stänga av TV:n när vi kollar eller dra katten i svansen:-)

Förut skrämde han skiten ur mig bokstavligt talat. Han kröp upp i vår soffa och ställde sig upp på divan delen. Bara det att han trillade ju bakåt och ramlade raklång på golvet med bakhuvudet först! Usch så rädd jag blev! Sen andades han säkert inte på en minut han blev bara helt röd i ansiktet. Men efter en massa pussar och mys i soffan så sprang han iväg igen och jagade katten så det var aldrig så farligt som tur var! Sånt gör verkligen att man sätter hjärtat i halsgropen.

Ska iväg till Pontus föräldrar nu i eftermiddag och ikväll blir det nog lugnt tror jag:)

Ha en bra lördag!

//Sofie

2 kommentarer:

Hanna sa...

Jag lånar dom jättegärna =)
Vet inte än när jag ska ha dom, men ge dom nästa gång du träffar Elin då?

Kram!

Tessan sa...

Hej, vi köpten den hos en bilhandlare. Kjell Alskling i Linköping eller vad de heter, Toyota (ombud) är de iallafall. Vi gav 28000:- för den. De hade "mellandags-rea". Så den var nedsänkt från 39.900:- och så prutade ju Joel lite med. Så typiskt honom och jag skäms. Men det funkar ju hehe. Och om jag har fattat det rätt så ska man inte tillexempel köpa en ford hos ford, för då är de dyrare. Utan det är bättre att köpa en ford hos något annat märke, eller nått sånt :) Kram