18 januari 2010

Ny vecka återigen

Började dagen tidigt. Hugo var som alltid morgonpigg. Gjorde det dummaste man kan göra och ställde mig i en varmdusch. Det blev jag ju inte piggare av direkt:) Men Hugo somnade om en halvtimme till innan vi skulle iväg och den halvtimmen har varit värdefull för mig idag! Tror inte jag hade pallat med hela dagen annars:P

Var hemma en snabbis på lunchen och hämtade Poker. Sedan åkte vi till Pontus mormor och fick mat där:) Så gott så! Poker fick vara där på eftermiddagen också så hämtade Pontus upp honom efter han slutat jobbet.

Hugo och jag tog en sväng till Emelie efter skola och dagis. Hade köpt med semlor som vi tryckte i oss. Hugo var dock den duktiga han käkade digestivekex för fullt istället haha. Pontus jobbade över som vanligt. Men han var hemma när vi kom hem sen så det var skönt:) Tycker inte om att komma hem till ett tomt mörkt hus.. Mycket trevligare när ens älskling redan är hemma då:)

Förövrigt borde jag bättra mig med bilder i bloggen. Har blivit dåligt med det på senaste tiden. Har helt glömt bort att ta några kort..

Nu ska jag slänga ihop lite kvällsmat till oss här hemma innan Hugo ska hoppa i säng.

Ha en bra kväll alla!

//Sofie

1 kommentar:

Sandra sa...

hade behövt hälsa på er idag, är på skit dåligt humör, och vad kan bättre vända ens dåliga humör än världens goast brorson som säkert hade offrat en och annan kram till sin faster ;-)
Men kommer en annan dag istället!
Kram