26 januari 2010

Förlust

Ahh vilken skitmatch det var igår:) Förlust med 1-4...men men det är bara att ta nya tag! Fullsatt var det så det var skoj, första gången för säsongen tyckte jag mig höra någon säga. Men fy vad folk och bilar! Jag har aldrig varit med om sådant kaos. Det tog pappa och mig nästan en halvtimme innan vi hittade en p-plats bara. Det har jag aldrig varit med om innan. Då önskade man nästan att man tagit tåget in istället haha.

Hugo chockade denna morgon med att sova till efter sju! Tyvärr kunde inte jag sova så bra. Kollade när klockan var fem och sen har jag legat vaken och bara väntat på att Hugo ska vakna..Inte så bra men jag har ställt in mig på att han vaknar mellan 5-6 så jag kunde inte släppa det. Pontus var uppe med tuppen han med och gick till jobbet. Hoppas han kan sluta vid fyra i eftermiddag nu:)

Idag ska vi annars och kastrera Robbie hos veterinären. Ska till en veterinär som ligger mellan Boxholm- Mjölby så mamma ska vara med och hålla Hugo sällskap undertiden. Robbie är lite lagom sur nu när han vare sig får gå ut eller äta..Men efteråt sen när han mår lite bättre så ska vi fira till det med lite grädde till honom. Det kan han vara värd då:)

Nu ska jag klä på oss så vi kan dra oss iväg snart.

//Sofie

1 kommentar:

Emelie sa...

Hej! Ja söndag skulle nog passa bra. Du kan väl messa mig om tid. Kram