26 januari 2010

Tisdagkväll i Ljungsäter

Så sitter man här igen:) Har faktiskt varit duktig och gjort lite skolarbete innan så nu får jag sitta och bara slöa framför datorn ett tag i alla fall:) Besöket hos veterinären gick bra. Robbie var en mycket fin kisse sa de och det är ju alltid kul att höra. När vi kom hem igen så var han som vanligt i stort sätt. Han hann både kissa och bajsa i buren så då blev han lite nervös där han satt inlåst men annars så sa han inte så mycket om att åka i buren. Nu gäller det bara att hålla honom inne i ett par dagar. Får se hur det går. Han har redan varit på dörren flera gånger och vill ut.. gud så sur han blir på oss när han inte blir utsläppt haha. Då går han först och fjäskar för mig och när inte jag öppnar dörren så går han till Pontus och försöker. De är inte dumma inte katter.

Ska ner och kolla på "halvåtta hos mig" snart tror jag. Brukar sällan sitta framför tv:n på kvällarna så jag missar alltid om det är något jag vill se. "Familjen annorlunda" och "En annan del av Köping" har jag lyckats se ett par gånger. Får se dem som mina favorit program haha.

Hugo var på ett djävulskt humör nu ikväll så han hamnade i säng redan innan klockan slagit sju. Men han var trött för han la sig ner utan protester efter att han fått i sig lite välling. Prinsen min<3 Han är bra duktig på att testa sina föräldrars tålamod. Men lika arg som han blir lika underbart glad är han ju:)

//Sofie

2 kommentarer:

Fastern sa...

ont förtal, min brorson är världens gladaste kille ;-) Världens goaste, sötaste och bästa också för den delen... ;-)

Tina sa...

Jaa vi måste verkligen ses snart. var ju hur längesen som helst..(aja nyår menmen)vi får ta en fika snart!! Kanske får be pontus om hjälp med en sak men det är inte riktigt klart än hur köket ska bli, vi får se!