12 januari 2010

Då satt man här igen:)

Pontus satt just och svor över hur seg våran dator är, att han inte kunde komma in på någon hemsida. Satte mig fem minuter efter honom och nu fungerar det ju galant:) Han har åkt iväg nu för att träna lite skidor ihop med Krille. Poker var jätteledsen för att han inte fick följa med.. Inte så lätt att ha med hundar i allmänna spår. Går ju lite lättare när de åker här hemma för då kan han ju springa fritt.

Hannah har varit här en sväng idag, mycket trevligt! Skrattade en hel del som vanligt:) Det behöver man. Vi var och hämtade Hugo på dagis efter att jag plockat upp henne vid tåget. Han hade haft det bra trots att han varit väldigt ledsen när jag gick idag igen. Tycker så synd om honom då! Innan var det ju inget alls men nu har det ju varit en period när han inte varit på dagis så mycket så det sätter väl sina spår. Men han tycker ju det är superskoj bland alla de andra barnen när han väl kommer dit.

Har funderingar på om jag ska försöka planera in en träff med Emelie snart också. Blev ju ingenting sist.. Hon är dessutom sjukskriven ett par dagar nu så då får man ju verkligen passa på och göra någonting roligt av den tiden.

Nu ska jag kika på mitt schema på skolans hemsida innan jag ska ta mig en titt på TV:n och se om det finns något roligt program att kolla på. Förövrigt fick jag beställa hem den där dumma boken ändå fast jag helst hade velat slippa..kostade ju nästan 400 för bara den boken. Känns inte så kul..Men vad ska man göra? Ringde både Tranås och Boxholms bibliotek men deras enda upplagor av boken var utlånade.. Typiskt.

Jaja nu ska jag ta en lugn stund framför TV. Tänk andra kvällen på rad. Vet inte när det hände sist:) Sker inte så ofta nu för tiden. Man har så mycket annat som ska hinnas göras när Hugo sover och man har lite egentid.

//Sofie

4 kommentarer:

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Jag är inne och läser ganska ofta hos dig oxå, men kommenterar oxå alldeles för sällan... Dåligt av oss:P, vi får bättra oss:)

sara sa...

Sjukt med majsen! Jag är fortfarande helt oförstående.. Jag får nog börja läsa varenda innehållsförteckning. När man tror att man äter nyttigt.. Inte konstigt att vissa barn får mkt hål i sina mjölktänder trots att mamma och pappa tvingar i dem grönsaker. Det är Green Giant majsen. Jag lovar! ;)

jennifer sa...

Ja men de är klart du får fortsätta läsa, läsen din också med jämna mellanrum. Fixar igång lösen på Fredag tror jag.

jennifer sa...

men du har du någon mailadress ja kan skicka de till?