04 januari 2010

Så mycket (urvuxna) kläder!

10 fullproppade lådor totalt. Och det är faktiskt inte mycket av alla kläderna som vi köpt själva..

Har ägnat i stort sätt hela dagen åt Hugos kläder.. De urvuxna rättare sagt. Han har haft massa kläder i sin garderob som varit för små men jag har dragit mig lite för att ta tag i det. Som i alla andra fall när jag börjar med något så leder det ju till något mer som måste göras, så kallad kedjereaktion:) Så jag har rotat fram alla hans urvuxna kläder suttit och sorterat och vikt dem allihopa och lagt dem i lådor samt märkt upp dem klart och tydligt. Jag hade tidigare lagt ner allt i pappkartonger nere i källaren i ett förrådsutrymme men det var mer eller mindre kaos bland allting. Så nu har jag organiserat om det lite så allt som Hugo hade som bebis har jag tagit upp och lagt snyggt och prydligt i ena snegarderoben. Vi kommer ju inom en snart framtid behöva sakerna igen så för att göra det hela lättare (samt att jag vet vart jag har alla saker) så har jag lagt dem där istället.

Ärligt talat så har ju ungen hur mycket kläder som helst! Vad gäller allt! Mössor, overaller, bodys, byxor, vantar, skor you name it! Så alla vänner och bekanta som får barn i framtiden är mer än välkomna att gå igenom allt som finns här. Det är faktiskt i väldigt fint skicka allting! Trodde det var mycket urtvättat men det var inte alls så farligt. Så får vi en pojke denna gången också lär ju han inte få mycket nytt haha. Men är det en liten tös så måste det ju införskaffas lite klänningar och kjolar:-) Det är något man saknar som mamma när man har en liten son. Det finns mycket fint till pojkar också men just det där med små klänningar det är ju lite speciellt ändå:)

//Sofie

2 kommentarer:

EmmaSandberg sa...

Halloj!
Du har ingen overall i storlek 56?

Catrine sa...

Ja, det är roligt med klänningar, men ganska opraktiskt. Dom åker ju upp i ryggen precis hela tiden.
Och inte får man köpa något själv heller. Hon har så mycket kläder i olika storlekar så jag blir snål när jag går på stan och bara tänker att det är onödigt :P