08 januari 2010

Trött morgon

Seg jag är! Ändå somnade Hugo om en stund efter att ha vaknat vid halv sex.. Vi skulle ha träffat Emelie idag men lik Maria så fick hon hoppa in och jobba. Så vad vi ska göra idag vet jag inte. Hatar att bara vara hemma! Så jäkla segt att bara gå och dra.... Behöver inte ens städa eller tvätta så jag vet verkligen inte vad jag ska hitta på. Promenad med Poker står väl på programmet men annars vet jag inte. Pontus kommer hem sent idag också då han och Gunnar ska och hämta skyliften vi hyrt till helgen. Vi ska ta ner våra björkar som står på framsidan. De är rätt stora så det blir nog lite jobb med det. Men det ska bli skönt när de är nere! Kommer nog bli stor skillnad, en helt ny trädgård:)

Skulle vilja åka och gå i affärer eller loppisar men plånboken ekar som sagt så det är inte så skoj då. Vill så gärna köpa lite fint hem hit men det får vänta..:) Ska kanske bädda sängen i alla fall så har jag gjort något under dagen haha. Kan inte ens baka för vi har inte grejer till det hemma. Hembakt bröd slår ju allt annars. Till och med det jag bakar brukar smaka gott:-)

//Sofie

2 kommentarer:

Tova sa...

Ah okej :) vad härligt, en liten vår-bebis alltså :)

ja snart är det dags för mig.. känns helt overkligt. Är mentalt på ett sätt kvar i v. 20-stadiet, haha!
Självklart längtar man ju massor efter sitt pyre nu, men tror inte riktigt hjärnan greppat att man kommer ligga på BB vilken dag som helst nu ;)
kramar

Martin sa...

Kan du inte lära cecilia att baka lite gott bröd oxå? Det vore kanon! =)