17 januari 2010

Bowling och massa mat

Sitter hemma hos mamma och pappa och tror jag ska spricka av alla mat jag tryckt i mig. Pontus är hemma och grejar med veden tillsammans med Gunnar så jag och Hugo tog en tur hit. Var elavbrott hemma och jag behövde göra lite skolarbete så då passade det ju bra:)

Igår kväll så överraskade jag Pontus med en liten "myskväll". Efter att han slutat jobba på eftermiddagen så åkte vi och lämnade våra pojkar hemma hos farmor och farfar. Sen hemma igen så gjorde jag mat till oss med efterrätt till. Efter det så hade jag bokat bowling så vi åkte dit och hade det supertrevligt. Jag vann ju så det kan ju inte bli mycket bättre haha:) Sen åkte vi och hyrde film. Men såklart när vi kommer hem så får vi elavbrott. Höll på från och till i en timme sen gav vi upp och gick och la oss istället. På morgonen fortsatte det att fungera av och till. När vi kom hem efter att ha hämtat pojkarna så fungerade det inte igen..Ringde då och kollade med elbolaget och det var beräknat att hålla i sig till klockan 16.30 ungefär. Ahh vi får alltid elavbrott när ingen annan har det! E-on verkar inte ha de bästa näten precis... Men förhoppningsvis har det kommit tillbaka nu:)

Ska sätta mig och göra det som var tänkt från början nämligen skolarbeten. Moster Anette var ju här också när vi kom så jag blev sittande där nere med de andra och pratade istället för att göra nytta:)

//Sofie

Inga kommentarer: