05 januari 2010

Hugos nya favorit lek

Hugo fick ett sånt där rör fullt med tennisbollar i julklapp. Hans nya favorit lek går ut på att jag ska tippa ut alla bollarna i hela rummet och sen ska han gå och lägga tillbaka dem i röret. Och så fortsätter det om och om igen. Haha evighets lek:)

I går kväll så försvann julen här hemma. Fick värsta rycket och plockade undan allting. Tycker egentligen det är förtidigt, det finns ju faktiskt en särskild dag när man ska ta bort det på. Men i år vet jag inte. Jag tröttnade redan efter annandag jul och kunde ha plockat ner allting då:) Här stressar man med att få det jul fint och så får det inte sitta upp knappt alls. Egentligen är det lite sjukt. Granen åkte ju ner redan på nyårsdagen efter att Robbie haft ihjäl den helt och hållet. Min dumma lilla katt:) Får köpa en ny gran till nästa år (dock håller jag tummarna för en riktig) för denna höll inte alls. Det tråkiga nu är att det är så tomt överallt! Till exempel så var ju hela min långa tallrikshylla i jultema och nu är den helt tom i stort sätt. Måste fyndas lite nya fina saker känner jag. Tyvärr sätter ekonomin stopp för tillfället men nån dag ska jag väl få min pengar från CSN:-)

Pontus var duktig igår också och installerade klart vårat hemlarm så nu kan vi känna oss trygga. Måste dock lära mig det där med av och på larmning så fort jag kommer hem eller ska åka. Men det är nog bara en vane sak. Nu ska jag ta och klä mig klart och sen så bär det av till Boxholm en sväng för våran del. Ska först hälsa på mor och sen blir det lekdejt med Cissi och barnen.

//Sofie

Inga kommentarer: