22 januari 2010

Rumpåkning

Sitter och är proppmätt hemma hos mor och far. Eller mor jobbar så det är bara far hemma:) Hann träffa Erik en sväng också innan han skulle ner och träna. Elin och Kamilla har varit här och underhållit Hugo. Kamilla lärde Hugo en så rolig sak. Nämligen att åka på rumpan nerför trappen. Så nu är det det enda (ända haha) han vill göra. Pontus går med honom i trappen nu så han får åka lite haha. Tänk så lite det kan vara som är det roligaste.

Jag och Hugo var bjudna över till grannen förut på fika. Hugo hade det jätteskoj med deras kisse. Fick låna en kattbur att ha Robbie i när vi ska till veterinären nästan vecka. Snällt då slipper jag stressa iväg och köpa en. Pontus ska jobba imorgon igen.. mellan 7-15 trodde han. Ahh vet inte vad vi andra i familjen ska hitta på. Eller jo pappa ska komma ut så vi ska köra skräp till tippen. Det behövs! Pontus jobbar ju alltid när de har öppet så vi har inte kunnat göra det innan. Planen var att köra iväg allt skräp redan innan jul men vi har fasiken haft fullt upp alla helger sedan dess... Och de nästkommande är också inbokade. Ved som ska köras in, bilar som ska fixas, bilar som ska säljas, sen måste vi införskaffa en ny bil fort om nu den blir såld. Hugos rum måste bli klart, Pontus måste hinna träna inför vasaloppet också sen har han egentligen lovat att hjälpa Robin med en sak till deras båt, träden som vi inte kunde fälla när det var planerat måste vi också hinna göra.. Plus att jag behöver ha tid på kvällarna och helgerna så jag kan plugga allt som jag måste hinna innan bebisen kommer.

Och sen alla andra ideér och planer som jag vill göra med huset..Det lär ju inte bli gjort än på ett tag. Pontus och jag satte upp en realistisk plan om att vi kan göra väggarna i köket till i höst. Trappen kan vi eventuellt hinna med i sommar, eventuellt. Innan lär vi inte hinna med bebisens ankomst och allt:)

Nu ska jag och min älskling gå ut på hundpromenad tillsammans. Morfar sa att han kunde passa sitt favorit barnbarn undertiden så då får vi ju passa på haha.

//Sofie

Inga kommentarer: