21 januari 2010

Hemmaplugg

Hade lektion nu på morgonen men då vi håller på med grupparbete så gick vi bara igenom vad vi skulle göra i gruppen och sen fick var och en göra sin del. Så jag passade på att åka hem och skriva lite innan jag ska tillbaka till skolan igen vid ett för då har vi nästa lektion.

Har suttit i telefon en stund nu också. Pratat med CSN om hur det blir nu när jag avbryter studierna mitt i och det samt så har jag ringt till veterinärklinik (äntligen!) och beställt tid för kastrering för Robbie. Har ringt en miljon gånger ner till kliniken här i stan men de har så dumma telefontider och det är alltid kö! Så nu ringde jag till ett annat ställe och de svarade på första försöket! Jippi! Så på tisdag nästa vecka ska det bli av. Slipper jag glömma bort det hela tiden sen haha. Visa saker har man alltid i bakhuvudet men sen är det som om man glömmer bort det hela tiden ändå! Så är det i alla fall för mig:)

Ska försöka slänga ihop lite mat här hemma också innan jag måste åka igen. Hade lite fisk upptaget ur frysen så jag ska nog koka mig lite potatis till det. Det blir gött!

//Sofie

Inga kommentarer: