11 januari 2010

Skolstart- vårterminen

Har varit på upprop idag i skolan. Känns bra att det dra igång igen nu:)

Igår kväll var vi hemma hos Krille och Sarah där det bjöds på mat. Gunnar och Sandra var också där:) Trevligt så. Hugo var vaken till efter nio vilket är sent för honom. Tänkte att då får vi väl sovmorgon idag men nja.. Halv sju ville han upp. Det kvittar verkligen om han somnar klockan sju eller nio han sover aldrig längre än sju. Hoppas nästa barn blir ett barn som tycker om att sova haha.

Hugo började dagis vid halv tio idag. Tyvärr började det ju inte bra. Han var jätteledsen när jag skulle gå och det var bara vikarier på dagiset. Så Hugo kändes sig väl förvirrad men det hade som tur var gått bra sen. Vilket det ju alltid gör i och för sig men man blir ju hispig som mamma när man lämnar sitt gråtande barn i en främlings famn..

Skulle ha pratat med min studievägledare idag angående hur jag ska göra sen senare i min skolgång. Har ju pratat med mina lärare om det men inte med studievägledaren och det kanske är lite dumt, eller sent. Men jag fick inte tag i henne innan jullovet och nu hade hon tydligen också fullt upp för jag fick en tid bokad med henne på torsdag morgon. Det var bara då hon kunde på hela veckan. Men det ska nog gå bra:)

Var och storhandlade mat på Willys efter skolan också. Äntligen liite pengar på kontot så nu jäklar är kyl och frys fulla igen. Men vilken tid det tar när man ska storhandla! Först hitta alla varor (för naturligtvis har jag ju glömt inköpslistan hemma så det blev några turer fram och tillbaka i affären:) sen packa i allt i kassarna. Då känner jag mig alltid stressad! Man riktigt känner hur kassörskan blänger på en; Kan hon inte skynda sig lite i alla fall. Sen böka ut med en överlastat vagn i snön väl framme vid bilen blir jag också stressade då det står en gubbe och väntar på min p-plats. Men det stora jobbet är ju när man kommer hem. Först ut med allt ur bilen och in i huset och sen ska allt packas upp! Det tar tid. Vad ska ner i källaren, vad ska till matkällaren och vad ska i kyl/frys? Haha i-landsproblem men det tar verkligen tid!

Nu ska jag busa lite med min son som står och rycker mig i byxbenet.

//Sofie

Inga kommentarer: