27 januari 2010

Snöoväder

Sitter hemma hos svärföräldrarna och skriver. Klockan halv fyra idag så gick elen hemma hos oss. Den var beräknad att komma tillbaka runt 20 ikväll men det tvivlar jag på att den kommer göra...snön yr i massor utanför fönstret så det lär nog dröja innan vi får ljus i vårt hus igen. Ska ta och skriva en skolgrej och maila in det till läraren nu när jag har tillgång till dator och Internet.

Har varit full rulle idag annars. Upp tidigt som vanligt och sen iväg till dagis och skola. Eller nej nu ljög jag inte skola. Jag åkte hem till en klasskompis där vi satt och skrev klart ett grupparbete som vi har i uppgift att göra. Känns så skönt för vi hann bli klara med allt idag! Bara lite fin lir och förberedelser inför redovisning så är det klart sen:) Hade tid hos MVC idag också på förmiddagen. Allt såg så bra ut med bebisen så det var superskönt att höra! Magen hade lagt iväg riktigt när hon mätte den. Så den utvecklas bra där inne bebisen:) Hade lite lågt blodvärde så de tjatade hål i huvudet på mig att äta mer och oftare av mina järntabletter..Jag har lite svårt för det där med att proppa i mig piller. En Ipren vid huvudvärk kan jag väl ta men annars..Och det där med att käka vitaminer har jag jättesvårt för. Nu är det äntligen bevisat också att det gör ingen nytta att äta dem heller! Våra kroppar kan inte ta till sig konstgjorda vitaminer utan behöver de riktiga för att vi ska må bra. Precis som jag sagt hela tiden! Skönt när läkar vetenskapen kommer ifatt ens teorier haha.

Nu åter till skolarbetet och sen ska jag gå ner till min son. Får se när vi åker hemåt ikväll. Så skönt när man har el så det känns inte som man vill åka hem till ett kolsvart hus nu precis:P

//Sofie

2 kommentarer:

elin sa...

Japp det ska hon, i början av Juli:)

Tova sa...

Härligt att allt såg bra ut :) jag hade också låga järnvärden typ hela graviditeten, såå trött på de äckliga tabletterna... uäh.

Nu när jag ammar är det dock nästan ännu värre - förbränningen går på högvarv och man gör av med sjukt mycket vätska, hehe :)