16 januari 2010

Lördagförmiddag

Världen bästaste Poker<3

Hugo vaknade tidigt idag, redan vid fem...Men han somnade om igen en stund så jag ska verkligen inte klaga. Värre var det för Pontus som skulle iväg till jobbet idag igen. Får se när han kommer hem. Han hade ingen aning om hur länge han skulle blir där. Han tog i alla fall renaulten till jobbet så han får visa upp den för de som var intresserade att eventuellt köpa den. Han har bättre koll på sånt än jag haha. Fast jag skulle nog inte vara helt off om jag var tvungen men men nu gjorde vi så här:)

Hittade en rolig annons i tidningen idag. En av hundklubbarna här i stan skulle anordna en dagars utbildningar som man kunde delta i. En var till exempel "gå fint i koppel" och en annan "inkallning". Det skulle verkligen vara något för mig och Poker! Han behöver bättra sig när det gäller typ gå i koppel. Han kan gå fint men när vi kommer in till stan och ska gå får han massa överenergi och vill till alla ställen samtidigt och drar då en del. I alla fall när det är jag som håller i kopplet. Pontus är det som att han har mer respekt för när det gäller det..jäkla hund:) Bara det att datumen för dessa utbildningar är i slutet på mars... Vet inte hur kul det är att gå och vara höggravid och försöka dressera Poker en hel dag bland massa andra människor och hundar.
Hoppas de kommer anordna fler sådana kurser sen för det är verkligen något jag ksulle kunna tänka mig att gå på:)

1 kommentar:

Noomi&Emilio sa...

hehe ja när jag klippte han så vart han mer lik Oscar, hehe :)

Nää precis!! jaa min jacka kan jag oxå precis knäppa.. då jag gick upp i vikt innan jag vart gravid.. så tror tyvärr jag kommer o få köpa e ny denna grav.. blää =/

Vilken vecka e du i nu?

kram