08 januari 2010

Fredagkväll

Jahopp då sitter jag här igen:) Pontus jobbade sent idag. Kom hem vid sjutiden...men som tur var kom mamma och Elin ut och hälsade på och höll oss sällskap i vår ensamhet haha. Elin passade Hugo en stund så mamma och jag kunde smita ut på en promenad med hundarna. Det var uppfriskande:) Kallt på slutet dock även fast jag tagit på mig massa kläder. Gick en rätt så skaplig sväng så då brukar det ju kyla på lite på slutet. Pontus står ute på trappen nu och pratar med någon som ringt på bilannonsen han satte ut på blocket. Om vi ska prata i mobil här så är yttertrappen det bästa stället haha. Liiite kallt så här års dock:)

Det blev inget med trädfällningen imorgon. Egentligen gör det ingenting då det har med säkerheten att göra nu när det är så kallt ute. Men att uthyraren inte kan ringa själv innan och tala om det utan gör det när Gunnar kommer för att hämta den är ju lite dålig stil. Det har ju varit kallt hela veckan liksom så det är ju ingen nyhet precis. Så Pontus ska jobba imorgon förmiddag istället då de tydligen har hur mycket som helst att göra, som vanligt. Gör ju inget att han jobbar för pengar behövs ju alltid. Känns dock lite kluvet nu när vi sitter här och inga pengar har men han jobbar som aldrig förr..Sen blir det väldigt ensamt och det är inget jag gillar. Man försöker hitta på saker men ibland känns det bara som att vi aldrig hinner umgås bara vi.

Nu ska vi ha en lugn kväll i alla fall. Slutar garanterat med att Pontus somnar i soffan haha. Fredagar är slitsamma, då är man ju alltid trött! Lördagar känns mer som man kan njuta av tycker jag. Fast nu mer är jag inne i en period när jag inte har en aning om vad det är för veckodag. Ska faktiskt bli skönt när skola och dagis drar igång igen:-)

//Sofie

Inga kommentarer: