06 januari 2010

Hugos nya rum är på G

Hugo målar för fullt
Se så fint resultatet blev. Jag lovar att han gjort det helt själv:)
Fint hans rum är nu va? Vi har hittat lager av 10 olika tapeter under! Det här måste vara det mest tapetserade rummet i hela huset haha.
Pontus jobbar på han också:-)

Denna dagen har varit kall, lik gårdagen. Det har varit runt -20 hela dagen. Något "varmare" nu då termometern står på -14:) Men men tycker det är trevligt att vi har en riktig vinter för en gångs skull. Så nu ska vi inte klaga!

Pontus började tidigt i morse med Hugos blivande rum. Tar lite tid dock nu när vi ska tilläggsisolera det också men det kommer bli så bra! Det är ju dragit i rummet så det vore ju dumt att inte göra något åt det nu när vi ändå håller på. Hugo och jag roade oss med att måla på väggarna undertiden haha. Hugo var överlycklig över att få måla med kritorna på väggarna. Men det blir ju lite långtråkigt i längden och bara hålla på i samma rum så Hugo ville fortsätta ut i hallen men där tog det stop. Efter långtids skrik och sparkar så lugnade han ner sig tillslut och fortsatte sitt målande inne i "rätt" rum. Har jag sagt att han har humör våran kille? Herregud vilka kamper vi får utkämpa med honom ibland. Och det är väl inget mot vad som komma skall kan jag tro:) Men det är bra man ska ha en stark vilja! Det kommer han ha användning för senare i livet:-)

//Sofie

2 kommentarer:

Nikita sa...

Du som gillar inredning, lantligt & Shabby chic
nu har du chansen att vinna ett presentkort 500:-
Hos louise interiör i min blogg, en webbutik fylld av fina
inredningsdetaljer!
Tävlar gör du här:
http://nikital.blogg.se/2010/january/vinn-500-hos-louiseinterior.html

Ida sa...

=) Tycker att du kan slappna av med gott samvete nu när du är gravid. Du var ju skitduktig med träningen innan och jag önskar att jag får in de rutinerna som du lyckades med.

Vad kul att Hugos rum är på G, är så skönt och kul att få inreda barnrummen.
Verkar som att 08:orna har humör de små liven. Ellie chockar oss dagligen med sin starka vilja och sina tendenser att visa högljudda känslor;)
Ha det så gott.
kram Ida