20 januari 2010

Hemma från kalaset

Innan vi skulle iväg förut skulle Pontus bara hoppa in i duschen och vad tror ni händer då? Jo elavbrott!!! Igen!!! Såååå irriterande!!!! Jag blir så arg på Eon så det finns inte! Vad är det som gör att vi får det hela tiden? Jo de har för dåliga ledningar helt enkelt vilket de inte erkänner...

Enligt våra grannar så var det värre förr här i trakterna när det gäller elavbrott. Undra hur illa de hade det då egentligen? Ringde faktiskt och skällde på dem idag när strömmen gick! Gud så arg jag var. Och det hjälper ju inte direkt när människan man pratar med är helt inkompetent... Snacka om att aldrig ha hört uttrycket "kunden har alltid rätt".. Jag brukar aldrig ringa och skälla på folk sådär men nu var jag faktiskt riktigt arg då vi haft avbrott flera gånger under kort tid. Och när man får till svars: "men lilla vännen ni är inte de enda som drabbas av elavbrott om du tror det.." Nej våra grannar drabbas ju också svarade jag då.

Det blir ju verkligen kolsvart överallt här ute! Och en ficklampa hemma...Vi får nog skaffa oss ett nödkit för kommande avbrott. Ladda upp med massa ficklampor, ljus och tändstickor. Ahh arg jag blir. Får sluta skriva om det nu haha.

Kalaset var förövrigt riktigt trevligt. Mycket gott till fikat var det. Hugo gick och mumsade på en skinkgiffel hela kvällen haha. Men vi åkte hem rätt skapligt då våran kära hund som vi fått lämna helt ensam i mörkret behövde sällskap. Som tur var hade vi fått tillbaka elen när vi kom hem.

Ringde förövrigt en kille precis när vi klev innan för dörren här hemma förut och var intresserad av bilen. Hoppas hoppas att den affären blir av. Förra gången dök de ju inte upp de som ville komma och kolla på bilen, dålig stil. När de säger att de ska komma och sen inte hör ett knyst.

Hade tänkt hoppa in i duschen nu men vi har nog inget varmvatten så det får nog vänta tills i morgonbitti. Förövrigt så hände något som aldrig hänt förut tidigare! När vi kom hem och jag tog upp Hugo till hans rum så var det första han gjorde att gå fram till sin säng och ville bli i lyft! Herregud han måste ha varit trött för det har han aldrig gjort tidigare. Frivilligt gå fram till säng och vilja sova! Fick byta blöja på honom i sängen och sen var det god natt på en gång. Lilla killen<3

Så istället för att ta en dusch nu så ska jag se om jag kan ladda upp en bild eller två här:)

//Sofie

Inga kommentarer: