28 januari 2010

Fortsatt snökaos

Herregud! Jag har inte velat klaga på snön innan men idag gör jag det! Snacka om vargavinter som vi har fått. Det snöar fortfarande för fullt utanför fönstren.. Har kört fast tre gånger bara idag! Först höll jag på att inte komma ut med bilen så jag fick gå ut och skotta fast Pontus gjort det bara någon timme tidigare. Sen när jag kommer fram till dagis så är det så oskottat som det bara kan bli. Fick plöja mig fram till dörren på dagis. Hade snö enda upp till knäna. Sen när jag skulle köra iväg så kom jag ingenstans. Stod där ett bra tag och trixade innan jag tillslut lyckades ta mig iväg. Utanför skolan var det heller inte skottat! Där kom jag inte heller loss när jag skulle åka. Stod ett gäng killar i huset mitt emot och bara glodde. Kul att man kan underhålla några när man sliter som ett djur för att kunna ta sig loss...

Skolan som förövrigt var helt meningslöst att åka till då mer än halva klassen inte kunnat komma pga. vädret. Vi hade ju grupparbete också så vi kunde inte så mycket göra då hela gruppen saknades.. Får ta det över mail istället här hemifrån. Var inne en sväng på Willys innan jag åkte hemåt igen för vi hade verkligen helt slut på mjölk. Kommer ut till bilen och den är helt igensnöad. Och plogat var det ju inte heller på parkeringen så återigen fick jag kämpa aset ur mig för att komma loss. Har lektion sen igen vid ettiden men helt ärligt har jag ingen större lust att kämpa mig iväg igen i det här vädret! Men det är ju om ett par timmar så det kan ju ha ändrat sig tills dess.

//Sofie

1 kommentar:

Fastern sa...

ja ja, det kanske inte var plöjt vid dagis, men vår ena traktor var sönder och det snöade massor! Tror du det är någon som har ringt till mig och gnällt om plogningen idag...? ;-)