07 januari 2010

Hemma igen

Åter hemma i Ljungsäter. Blev inget träff med Maria då hon fick rycka in och jobba, lite tråkigt. Tog en sväng förbi mamma och pappa istället men det var ingen hemma där...Men vi länsade deras kyl på mat och sen somnade både jag och Hugo och tog oss en middagslur:) Mamma och Erik kom hem sen. De hade varit och handlat i Linköping.

På tal om att handla så måste jag åka in till affären och köpa lite mjölk. Vi har verkligen inga pengar..har levt på ingenting i en vecka nu typ. Väntar på mina pengar från CSN men jag pratade med dem idag och det skulle fixas under dagen. Men det kan ju ta ett par dagar innan pengarna sätts in så det känns lite segt! Det dyrt med bilar som strular och att gå på elvärme. Tur att vi har installerat klart pannan och det nu:) Det var ju inte ens kallt de veckorna som vi körde på elvärme. Vill inte tänka på vad räkningen hade hamnat på om det varit det.

Nu ska jag bege mig ut i snövädret igen. Jag höll förövrigt på att få damp på en bilist på vägen hem nu. Vem kör i 50 på 90 väg? Även att det snöar? Snacka om att det var bilkö och ingen som kunde köra om, tror det var fler ön jag som var irriterade. Sen när vi åker igenom Sommen så bromsar bilisten ner till 30 där det normalt är 70...Asså finns det någonting i livet som gör en så arg som i trafiken? Haha:)

//Sofie

1 kommentar:

Hannah sa...

Haha, har Edmund gett sig ut i trafiken? :D