29 januari 2010

Redan fredag!

Gud vad tiden springer iväg. Det var ju nyss måndag...

Just nu sitter jag och försöker trötta ut min son lite så att han kan sova middag. Han vägrade somna förut. Stod bara och gallskrek i sängen. Så jag tänkte om han får pyssla lite ett tag så kanske han upptäcker att han är trött snart. Värt ett försök i alla fall.

Igår blev det ingen eftermiddags lektion för min del. De ringde från dagis och sa att Hugo hade feber och haft diarré...Märkte dock inget av det när han kom hem. Efter att han tagit sig en riktig lur på över 2 timmar så var han som vanligt igen. Men i morse provade jag att ta tempen på honom igen bara för att kolla. Och så klart hade han ju liiite feber. Ingen idé att skicka honom till dagis då. Men vi hade en viktig redovisning så jag var verkligen tvungen att gå till skolan. Känns elakt och sätta resten i gruppen i skiten... Så tillslut så erbjöd sig faktiskt Eddie att passa Hugo. Ringde till Tina men hon hade jobbat natt då men Eddie skulle vara hemma så han erbjöd sig. Riktigt snällt. Det räddade min dag! Och de hade haft det riktigt kul ihop så det var ju kanonbra:-)

Nu ska jag prova att lägga min vilding igen innan klockan blir alltför sent. Usch tycker inte om när det ska vara strul att få honom sova så här på eftermiddagen. Trodde vi kommit ifrån den biten men ack nej.

2 kommentarer:

Linda Olsson sa...

Hej! Förlåt! Nu kommer jag va lite hemlig mot dig, för jag har inte dragit igång frågestunden än ;) Haha! Tänkte göra det i morgon, så skriv gärna då igen! :P Bara för att jag vill ha "fråge-kommentarerna" i samlade om du förstår! :) Hihi!

Hoppas allt är bra med dig! :D

Kram

Frida sa...

Hej sofie!!
Läser din blogg i mellanåt, rolig läsning både din och noomis blogg, hoppas att du är inne o läser min ibland!
Kram Frida T